BEMER® fysikalisk vaskulär terapi

BEMER® fysikalisk vaskulär terapi


BEMER® fysikalisk vaskulär terapi, är för närvarande en av de mesta effektiva terapiformer som finns för att förebygga sjukdom och läkning av dessa. BEMER® stimulera fysikaliskt en lokalt nedsatt eller störd mikrocirkulation, vilket ger stöd för att upprätthålla hälsa och främja rehabilitering.


Denna nuvarande generationen BEMER Classic och BEMER Professional baseras på forskningens senaste resultat. BEMER använder i sina program en världsunik signalstruktur, utvecklad för behandling under dagen i vaket tillstånd och för behandling under sömnen.


BEMER®- terapi är en behandlingsinsats för hela kroppen och dess naturligt reglerande mekanismer.


BEMER® används oberoende av symtom som en kompletterande behandling vid olika processer för tillfrisknande. Dessutom bidrar BEMER® som friskvård, till en ökad prestationsförmåga på fritiden, i arbetet och inom idrotten.


Därför använder vi BEMER®- terapi i vår terapeutiska verksamhet.Läs mer om BEMER® på:       tomashellman.bemergroup.com


BEMER® finns även som täcke för hästar.bdzone.se © 2010-2019

Svensk klassisk massage och Massageterapeutisk behandling i Upplands Väsby, Odenplan samt hos företag och SPA-anläggningar.

(Idrottsmassage, Käkledsmassage, Strain, Revolving, Longering, Muskeltöjning, Certifierad Massör, Kroppsterapeuternas Yrkesförbund)

( Företagsmassage, lugnande massage, förebyggande massage, DORN, bindvävsmassage, kopping), massage stockholm