Om mig
Massageterapeut Tomas Hellman

Efter en massa år i telekombranschen fick jag möjlighet att komma ifrån skrivbordet.


Massage var då det jag fastnade för och hade själv upptäckt nyttan med behandling speciellt efter ansträngande Vasalopp.


Jag fick förmånen att börja min utbildning på Axelsons i Stockholm.


Med teknisk bakgrund så anser jag att jag snabbt kan analysera hur en behandling ska läggas upp för just dina problem. Jag använder mig av kombinationer av flera tekniker utöver de som lärs ut på utbildningen till massageterapeut.  Jag får mycket uppskattning för mina känsliga händer och förmåga att hitta spänningarna i musklerna.


Jag anser att en kommunikation med kroppen ger bästa och snabbaste resultatet. Jag går därför inte på med full kraft på ömma punkter utan ökar trycket succesivt. Genom att jobba med lugna rörelser  men ändock med tryck kommer spänningarna i musklerna på ett effektivt sätt släppa relativt snabbt. Att det även innebär att kroppen kommer ner i ett totalt lugn och att du kanske drömmer dig bort, tror jag inte är något som du ogillar.


Jag jobbar också med en speciell teknik på ligament och muskelfästen för att få igång eller öka cirkulationen som då ger mindre eller ingen smärta i berört område.


Bindvävsmassage och kopping löser effektivt upp en kompakt bindväv så att rörligheten och stelheten runt leder och muskeler minimeras.


BEMER behandlingen som ökar mikrocirkulationen  är en bra kombo till bindvävsmassagen och koppingen.


Jag erbjuder även analys för skoinlägg. Med hjälp av en utrustning som fotograferar av trycket från fotsulorna kan individuella inläggen göras. Inläggen görs i Ungern där man även har utarbetat detta unika sätt att ta fram perfekta inlägg för just dig.


Huvudsakligen tar jag emot i Upplands Väsby,


Boka i Väsby

Svensk klassisk massage och Massageterapeutisk behandling i Upplands Väsby, Odenplan, SPA-anläggningar samt hos företag